(Πωληση)Gaggia Classic Gold edition+Mazzer Super Jolly

Αγγελίες που έχουν να κάνουν με τον Καφέ - Καφετιέρες - Αξεσουάρ Barista ή και μηχανών ..

Συντονιστής: admin

(Πωληση)Gaggia Classic Gold edition+Mazzer Super Jolly

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό leon68 » 06 Μαρ. 2016, 18:54

IMG_20160306_141942.jpg
IMG_20160306_142004.jpg
Καλησπερα.Η μηχανη αγοραστηκε τελη του 2000 (ειναι χρυση εξωτερικα και made in italy) με ημερομηνια κατασκευης 20/11/1998. Ηταν στο κουτι της 6 χρονια και χρησιμοποιηθηκε πρωτη φορα το 2006.Απο τοτε δουλευε περιστασιακα(απο οτι υπολογιζω εχει κανει περιπου 1000 καφεδες).εκανε μια φορα σερβις και την τακτικη αφαλατωση και τυφλο.Εχει ρυθμισμενη την πιεση στα 9bar και αλλαγμενο το λαστιχο του γκρουπ.το portafilter της ειναι με "τρυπουλες" και οχι με βρυσακια,εχει μονο-διπλο και τυφλο καλαθακι και φοραει το ακροφυσιο ατμου το δικο της.Εχει δυο τρια σημαδακια επανω που βαζουμε τα φλυτζανια.Δουλευει τελεια και με 8gr καφε που ειναι ρυθμισμενος ο μυλος,το espresso της ειναι επαγγελματικο!βγαζει ενα τρεμουλο-κραδασμο οταν ξεκιναει η αντλια (μου ειπε ενας σχετικος οτι ειναι το λαστιχο της βασης της αντλιας που κανει 3 ευρω).
Ο μυλος αγοραστηκε μεταχειρισμενος το 2010 και ειναι mod 2006,ειχε περιπου στα 60 κιλα καφε κομμενο και οταν τον πηρα αλλαχτηκαν τα μαχαιρια προληπτικα.λειπει το δοχειο που βαζουμε τον καφε (κοκκο) γιατι μου εσπασε σε μετακομιση και εχει δοχειο κοντο απο αλλο μυλο.
Τιμη 500 ευρω(συζητησιμη).
leon68
New Member

Ονομα: Λεωνιδας
Τοποθεσια: Τρικαλα
Μηχανη: wega mininova
2η μηχανη: gaggia evolution
Μυλος: mazzer sj aut.
2ος Μυλος: mazzer sj man.
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: οτι βρεθει!

Re: (Πωληση)Gaggia Classic Gold edition+Mazzer Super Jolly

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό leon68 » 13 Μαρ. 2016, 15:08

Να συμπληρωσω οτι ο μυλος ειναι ο super jolly automatic και οχι ο manual,τα μαχαιρια του ειναι τα γνησια mazzer(τα αλλαξα μονος μου) και βρηκα και το δικο της δοχειο καφε απο φιλο που δεν το χρειαζοταν απλα δεν χωραει κατω απο τα ντουλαπια μου και δεν το χρησιμοποιω.
Επισης στην Gaggia αλλαχθηκε το λαστιχο της βασης της αντλιας νερου και το τρεμουλο εξαφανιστηκε.Ρυθμιστηκε και η opv στα 9,5 bar.Η μηχανη μπορει να πουληθει με τoποθετημενο pid (ρυθμισμενο), steam wand απο silvia και μανομετρο γλυκερινης.
leon68
New Member

Ονομα: Λεωνιδας
Τοποθεσια: Τρικαλα
Μηχανη: wega mininova
2η μηχανη: gaggia evolution
Μυλος: mazzer sj aut.
2ος Μυλος: mazzer sj man.
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: οτι βρεθει!

Επιστροφή στο Αγγελίες σχετικές με τον καφέ από μέλη του CoffeeHeat.gr

Μέλη σε σύνδεση