Μετά από τόσο καιρό απουσίας από το φόρουμ λόγο οικογενειακων υποχρεώσεων (έλευση νέου μέλους στην οικογένεια)!
Θέλω να απαντήσω στον Δημήτρη ότι στην Ξάνθη έχει ένα υπέροχο καφέ σε φανταστική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης δίπλα στο ποτάμι!λέγεται κήπος και πουλάει speciality καφέ taf!Με μηχανή marzocco linea παρακαλω! Ιδιοκτήτης είναι μια κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομα της δεν ξέρω αν πουλάει σε μικρές ποσότητες των 250gr αλλά νομίζω με μια συνεννόηση θα βρεις άκρη να σου φέρνει ή να αγοράζεις από το χαρμάνι που δουλεύει νομίζω δουλεύει και τον competition που για μένα είναι πολύ καλός καφές.
Από την άλλη κάνεις μια μικρή βόλτα μέχρι την Κομοτηνή και πας στο καφέ kafeine ιδιοκτήτης ο Στέλιος όπου πουλάει και συσκευασίες των 250 και αυτός taf έχει και είναι αντιπρόσωπος της εταιρίας σε Έβρο και ροδοπη.
Από καφέ πιστεύω ότι θα βρεις εύκολα!
Μένει μόνο η αγορά του εξοπλισμού να ξεκινήσεις το μαγικό ταξίδι αυτού του μικροσκοπικου κόκκου που σε απογειώνει στο μεγάλο ταξίδι της απόλαυσης και της ικανοποίησης ενός καφέ από τα χερια σου.
ΥΓ. Παρακολουθώ το φόρουμ οπότε μπορώ και έχω μπόλικο υλικό βίντεο φώτο όποτε βρω χρόνο θα τα ανεβάσω
έχω πάρει κι εγώ την Τζένη...!